Reviews CAY

 “Mijn wekelijkse yogales bij Bouke is voor mij een heerlijk moment om in alle drukte even helemaal tot mezelf te komen en in het hier- en- nu te zijn. Op één of andere manier doen we tijdens de les altijd net díe oefeningen die goed passen bij wat ik nodig heb. Daarnaast vind ik het heel plezierig dat Bouke zo enthousiast is en daarnaast zichzelf blijft ontwikkelen. Dat spreekt mij erg aan en als cursisten ondervinden we daar uiteraard ook de voordelen van. Kortom, yoga bij Bouke kan ik iedereen aanbevelen”.
Suzanne, 38 jaar (Den Bosch)

“Mijn persoonlijke bevindingen over de yoga lessen.
Bewuster worden van je eigen lichaam, leert sneller met paniek of stress om te gaan.
Lichaam en geest een zijn.
Lekker bezig zijn en super relaxt voelen na de lessen.
Ik zelf ben blij dat ik de yoga ontdekt hebt en deel neem aan de cursus”.
Rob

 “Ik ben erg enthousiast over de yogalessen van Bouke. In oktober 2012 kwam ik in contact met haar met één jaar oude forse nekklachten na een val van een trap. Ook heb ik al 30 jaar last van migraineklachten. De fysio- en Mensendieck- therapeut die ik eerder had geconsulteerd, complimenteerden me met mijn coping-mechanismen maar meer konden ze niet voor me doen. De Mensendiecktherapeute verwees me door naar Bouke. In de yogalessen leer ik te herkennen waar in mijn lichaam spanning zit en hoe ik daar ontspanning kan vinden. Het bijzondere is dat die ontspanning juist in actieve houdingen en in beweging te vinden blijkt te zijn, wat maakt dat het goed is toe te passen is het dagelijkse leven. Bouke is duidelijk in haar aanwijzingen, maakt vergelijkingen en geeft omschrijvingen die ik zowel tussen mijn oren als in mijn lijf snap en dat maakt elke les leerzaam en heilzaam. Verder is Bouke een rustig, vriendelijk en zachtaardig persoon, die iedereen in zijn waarde laat. Mijn nekklachten zijn verdwenen. Mijn migraineaanvallen zijn in frequentie rigoureus afgenomen. En ik ben blij met de lessen van Bouke, dat mag duidelijk zijn”.
Jolande

 “Dankzij de yogalessen bij Bouke heb ik gekregen wat ik al jaren zocht. Diepe ontspanning van de spieren in mijn rug waardoor de klachten die ik al jaren had oplosten. Geen enkele therapie hielp maar yoga wel. De passie van Bouke en haar enthousiasme maakt het feest compleet. Ik ben dankbaar en verheug me al weer op de volgende les :-)”.
Mariëlle

 “Ik kan iedereen deze yogalessen van Bouke aanbevelen. Ik krijg al ongeveer 6 jaar les. In het begin nog op een zolderkamer en Bouke was nog aan het studeren. In de loop van de jaren heeft zij zich steeds verder gespecialiseerd en geeft dit op een zeer enthousiaste manier aan ons door. De zolder is inmiddels verruild voor een heerlijke yogaruimte in Akasha. De yoga doet mij en mijn rug, ontzettend goed. Hoop nog lang deze lessen te kunnen volgen”.
Annelies

Home